Weer eens iets heel anders. Geen zoete taart maar gewoon een avond maal. Heerlijk om te eten maar het is ook zeker leuk om te maken. Hier komt hij dan:
Wat heb je nodig
8 plakjes bladerdeeg
500 gr broccoli in roosjes
4 grote eieren
100 gr spekjes, uitgebakken
2 dl kooksroom
50 gr gruyère, geraspt
versgemalen zwarte peper en een snufje zout
Hoe maak het het:
Laat het bladerdeeg ontdooien, Verwarm de oven voor op 200 graden. Blancheer de broccoliroosjes even in kokend water en laat ze uitlekken. Verdeel het deeg over de ingevette quichevorm en prik er met een vork gaatjes in. Verdeel de broccoli over het deeg, strooi er de spekjes over en strooi er wat versgemalen peper en een snufje zout over.
Klop de eieren los met de room en roer er de kaas door. Schenk het mengsel over de broccoli en bak de quiche in 30 minuten goudbruin. Het enige wat je nog moet doen ik hem lekker opeten
Vragen kan je stellen bij de comments
Groetjes.,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten