donderdag 27 september 2012
Recept: Cheescake met witte chocolade en aardbeien.
Een heerlijke kwarktaart met de volle smaak van witte chocolade en frisse aardbeien.
Wat heb je nodig
130 gram biscuitjes
65 gram boter, gesmolten
250 ml slagroom
250 gram roomkaas, op kamertemp.
250 gram mascarpone
65 gram suiker
1 tl vanille-aroma
500 gram witte chocolade, gesmolten
375 gram aardbeien, in plakjes
Hoe maak je het
Maak de biscuitjes fijn met een deegroller of keukenmachine. Voeg de gesmolten boter toe.
Bekleed een springvorm van 22cm met bakpapier en schep het mengsel erin. Druk stevig aan en zet in de koelkast.
Klop de slagroom, roomkaas, mascarpone, suiker en vanille tot een glad mengsel. Voeg de gesmolten chocolade toe en klop weer door elkaar.
Schep dit mengsel op de biscuitbodem en laat ten minste 4 uur of liefst een nacht opstijven in de koelkast.
Schep vlak voor het serveren de aardbeien erover die je nog door honing heen kan scheppen en verdeel de aardbeien over de bovenkant van de taart.
Groetjes,.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten