Voor het deeg:
150 gram amandelmeel
100 gram geraspte kokos 1 tl bakpoeder
60 gram gesmolten kokosolie of roomboter
1 ei
1 tl kaneelpoeder
Voor de vulling:
3 goudreinetten
1 banaan
1 kopje frambozen of aardbeien
1 tl kaneelpoeder
5 el suikervrije jam
10 druppels stevia
Maak het deeg:
Verwarm de oven voor
op 170 graden.
Smelt de kokosolie of roomboter in een pan. Doe het
amandelmeel en de geraspte kokos in een kom met het bakpoeder, kaneelpoeder en
het ei. Meng dit en giet de gesmolten olie of boter er bij. Ik mengde het in de
machine, doe je dat niet kijk dan uit voor de hete olie of boter, gebruik een
pollepel om het te mengen. Het deeg blijft een beetje korrelig. Vorm een bal, zo
goed en kwaad als dat gaat. Lukt dat niet, voeg dan wat water toe (1 of 2
eetlepels). Vet een taartvorm in en druk de deegbal plat in de vorm. Gewoon met
je knokkels en vuisten dat in de vorm duwen. Zet de taartvorm in het midden van
de oven en bak in 20 tot 30 minuten af tot het mooi goudbruin is geworden.
Snij de appels en banaan in blokjes, doe in een kom en bestrooi royaal
met kaneelpoeder. Doe de frambozen er bij.
Verwarm de jam in een
pannetje. Verdun eventueel met wat water. Voeg de stevia toe.
Haal de
taartbodem uit de oven en verdeel het fruit over de bodem. Giet de warm geworden
jam erover heen, schep wat om met een lepel.
ALs je vragen hebt graag tstellen bij de comments.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten