Het hele moraal van dit verhaal is volgens mij dat ik 2
super fijne krabbers heb gekocht ik Luxemburg, maar het is ook zo saai als er
maar drie zinnen staan en geen verhaal en dan weten jullie ook weer iets meer
van mijn leventje.
Dus zo als ik net al schreef heb ik twee nieuwe krabbers
gekocht. Ik gebruik krabbers echt overal voor tijdens het bakken. Vooral
gebruik ik ze om pannen en bakjes leeg te
“krabben”. De krabbers zijn van het merk La Folies des Macarons en mijn Frans is echt belabberd dus ik zou echt niet weten wat het betekend. Er staat ook nog op de verpakking Corne de pĆ¢tissier. Denk niet dan dat het merk is maar het zou natuurlijk best kunnen. Als iemand het weet mag die het best zeggen want ik vind ze echt super fijn.
“krabben”. De krabbers zijn van het merk La Folies des Macarons en mijn Frans is echt belabberd dus ik zou echt niet weten wat het betekend. Er staat ook nog op de verpakking Corne de pĆ¢tissier. Denk niet dan dat het merk is maar het zou natuurlijk best kunnen. Als iemand het weet mag die het best zeggen want ik vind ze echt super fijn.
Er staat op de verpakking ook dat hij tegen temperaturen kan
van -40°C tot +240°C. Dit vind ik persoonlijk heel fijn want dan weet ik zeker
dat ik niet hoef op te passen als je iets gloeiend heet uitkrabt.
De krabbers hebben een vorm van een druppel, door deze vorm
houdt hij heel fijn vast. Ik heb de 2 verschillende kleuren namelijk roze en
groen. Dit waren de leukste kleuren die er hingen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten