wat is dit slecht voor je.
Je heb nodig voor één cake: 500 gram mix, 250 gram boter, 4 eieren middel en 3 eetlepels water. Nou dat zijn dus niet echt een hoop dingen. Wat ik dus zo fijn vind aan mixen is dat je niet veel nodig meer hebt. Er zijn echt een hele hoop voordelen aan mixen maar iedereen doet er altijd zo negatief over. "Ik maak niks uit pakjes dat is niet echt bakken" hoe vaak ik dat wel niet hoor. Maar hier maak ik graag wel een keer een artikel over want daar kan ik echt uren over discussiëren.
Dan moet je alles in een kom doen en dan 4 minuten mixen. Het zou wel fijn zijn om op de achter kan van het pak te zetten of het met een garde moet of een vlinder(k-haak), of haak omdat sommige dat niet weten. Toen ik een beetje nadacht wist ik wel dat het met de vlinder moest maar sommige mensen weten dat niet. Eerst heel zacht zetten zodat alles door elkaar zit en daarna op de middelste stand 4 minuten draaien tot een glad mengsel. Mijn mix was mooi stevig en glad na 4 minuten. Eerst had ik mijn twijfels erover maar na 4 minuten is hij mooi.
Dan bakken in een normale cake vorm op 160 graden of in een cupcake vorm op 180 graden. Ik had mijn oven voorverwarmd op 180 graden en dit kan de cake best hebben. Ik had ook maar kleine malen dus sneller gaar. Op het pak staat bij cupcakes 18 minuten. Ik heb dit ook aangehouden en dit klopt aardig. Op een pak staat altijd maar een richt lijn. Want elke oven is anders en elke oven heeft dus zijn eigen tijd. Met een prikker in de cake en als er dan korrels van af komen is het goed.
Toen de cake uit de vorm halen. Dit ging makkelijk. Ik had de vormen goed ingevet en dat is ook echt wel nodig. Soms 1 klein stukje vergeten en dan zie je ook wel dat hij daar moeilijker los laat.
Ik geef de mix in totaal een: 8
Laat je vragen achter in de comments
Geen opmerkingen:
Een reactie posten