Wat heb je nodig:
- 50 gram boter
- 1 pak bastognekoeken
- 10 blaadjes witte gelatine
- 500 gram aardbeien
- 75 milliliter sinaasappelsap met een scheutje citroensap
- 500 gram yoghurt (mag magere yoghurt zijn)
- 150 gram witte basterdsuiker
- 1 pak bastognekoeken
- 10 blaadjes witte gelatine
- 500 gram aardbeien
- 75 milliliter sinaasappelsap met een scheutje citroensap
- 500 gram yoghurt (mag magere yoghurt zijn)
- 150 gram witte basterdsuiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 200 milliliter slagroom
- 200 milliliter slagroom
Hoe maak je het.
Smelt de boter in een steelpannetje. Verkruimel de koekjes heel fijn in de keukenmachine en meng de boter er doorheen met een houten spatel. Maak de aardbeien schoon. Vet een springvorm (doorsnede 24 of 26 cm) in en druk het koekmengsel stevig uit op de bodem met de achterkant van een eetlepel. Week de gelatineblaadjes enkele minuten in koud water.

Groetjes.,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten