
Wat heb je nodig:
200 gr zachte boter
150 gr lichtbruine basterdsuiker
8 gr vanillesuiker
1 eetl. speculaaskruiden
snufje zout
3 eieren
250 gr cakemeel
Voor het glazuur:
150 gr witte chocolade, in kleine stukjes
50 g boter
4 eetl. water
100 gr poedersuiker
Eventueel nog chocoladesnoepjes of chocoladefiguurtjes
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 150 graden en vet een cake blik in.

Doe de stukjes chocolade, boter en water in een pannetje en verwarm op lage stand al roerende tot de chocolade gesmolten is. Neem de pan van de warmtebron en roer de poedersuiker erdoor. Laat al roerende een beetje afkoelen en giet de glazuur over de cake. Laat het aan alle kanten over de cake uitlopen. Versier de taart met chocoladesnoepjes en -figuurtjes
Groetjes.,
Het betekent.....niet betekend...
BeantwoordenVerwijderen