Misschien een rare combinatie, maar probeer hem een
uit!
Wat heb je nodig:
125 gr bloem
125 gr boter
125 gr suiker
2 eieren
2 theelepels bakpoeder
2 eetlepels melk
2 eetlepels cacaopoeder
2 kleine peren
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Klop boter en suiker tot dat het een geheel is. Voeg
bloem, eieren, bakpoeder en melk toe en klop tot een egale massa. Voeg het
cacaopoeder toe snij de peren in kleine stukjes en voeg ze toe aan het
beslag. Roer dit tot dat alles goed door elkaar zit.
Vul de vormpjes 2/3 vol
en doe ze in een voorverwarmde voor ongeveer 30 minuten.
Laat ze nu afkoelen op een rooster.
Wat heb je nodig voor de topping:
100 g boter
100 g bloemsuiker
cacaopoeder naar eigen smaak
Klop de boter met de bloemsuiker tot een heel luchtige
massa voor ongeveer 5-10 minuten, tot de boter heel luchtig is. Voeg
cacaopoeder toe naar eigen smaak, afhankelijk van het soort cacaopoeder moet je
meer of minder in doen. Spuit een mooie toef op de cupcake en hij is klaar.
Groetjes.,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten