Probeer het en laat je verrassen. Dit is het recept van James Martin. Klinkt raar maar je moet het gewoon proberen toch?
Wat heb je nodig
250 g boter
250
g zelfrijzend bakmeel
3
eetelepels cacaopoeder
snufje
zuiveringszout
2
dl cola
300
g ruwe rietsuiker
3/4
dl melk
2
eieren, losgeklopt
1
theelepel vanille-essence
Hoe maak je het.
Verwarm
de oven voor op 180°C. Vet een springvorm van 24 cm licht in.
Zeef
het zelfrijzend bakmeel met de cacao en het zuiveringszout in een kom. Voeg de
suiker toe. Verwarm in een pan de boter met de cola op laag vuur tot de boter is
gesmolten. Voeg de droge ingrediƫnten plus de melk, eieren en vanille-essence
toe. Schep alles luchtig maar zorgvuldig door elkaar. Doe het beslag in de
springvorm. Ongeveer 40 minuten.
Glazuur
Wat heb je nodig
60
g zachte boter
200
g poedersuiker, gezeefd
2-3
eetlepels cacaopoeder
2
eetlepels cola
Hoe maak je het
Klop
in een kom de boter, de poedersuiker en het cacaopoeder door elkaar. Klop de
cola erdoor. Bestrijk de cake met het glazuur en laat dit opstijven.
Vragen kan je stellen bij de comments.
Groetjes,.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten