Ik gebruiken hem vaak omdat het gewoon lekkerde is dan alleen maar slagroom. Je kan veel verschillende soorten smaken krijgen door verschillende smaken instand poeder te nemen of er een smaakje aan toe te voegen.
Ingrediƫnten.
75 g Instand poeder
100 g Water
100 g Melk
100 g Slagroom (lobbig geklopt, structuur van Yoghurt)
10 g Kristalsuiker
Bereiding:
Voeg aan de slagroom de kristalsuiker toe. Klopt dit samen tot dat het lobbig is (beetje yohghurt structuur).
Doe de instand poeder water en melk in 1 kom en klop dit samen op tot dat het een beetje stevig wordt. Doe dan de (lobbige) slagroom bij de pudding en spatel dat door elkaar.
Bewaar de creme zo lang je hem niet gebruikt in de koelkast vanwege de slagroom.
Hoe stijver je de slagroom klopt en hoe stijfer je de pudding klopt hoe stijfer de massa wordt. Dus als je het wil spuiten dan kan je heb bijvoorbeeld iets stijfer maken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten