zondag 18 maart 2012

Bijna Vijftig....maar nog NET niet

Een collega van mij wou graag een taart voor haar moeder maken die bijna 50 werd. Ze houdt van breien en van naaien dus de keuze voor een thema was snel gemaakt. Onder het leugentje dat ze cupcakes bij mij kwam maken hebben we een begin gemaakt aan deze taart. Samen hebben we de biscuit gemaakt en het meetlint dat in de cijfers 49 ligt (dit had haar moeder niet eens gezien omdat ze de taart zo mooi vond)


Om deze taart te maken heb ik mooi het excuus gehad om eindelijk de sugar craft gun te halen voor de bolletjes wol. Eerst de marmeren balletjes gemaakt, eerste indruk WAT HEB JE EEN SPIERBALLEN NODIG. Toen geprobeerd met fondant die helemaal soepel gekneed was en wat crisco erdoor en hij werkt super fijn. De sugar craft gun is duur maar echt zijn geld waard.
De taart is gemaakt van biscuit (merk: Funcakes) bekleed met fondant. Gevuld met crème suisse met aardbeien smaak, slagroom en aardbeien vlaaivulling van HAK. Iedereen verwachtte dat hij echt super zoet zou zijn maar dat viel reuze mee zeiden ze.

Feedback of vragen zijn welkom.

Groetjes,

1 opmerking:

  1. Ook deze was weer zo'n geweldige creatie van jou.
    Hoe kom je toch op al die geweldige ideee???!!

    BeantwoordenVerwijderen